Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen zal ook voor binnensporters van 18 jaar en ouder vanaf zaterdag 6 november 00.00 uur alleen toegang tot de sportaccommodatie worden verleend na vertoon van een geldig Corona Toegangs Bewijs (CTB) en identiteitsbewijs.

Totdat controle en akkoord van de QR-code heeft plaatsgevonden is mondkapje en 1,5 meter afstand verplicht! Daarna is een mondkapje niet verplicht. Afstand houden blijft het advies! Dit geldt dus voor zowel VCH-leden, ouders, bezoekende teams en overige bezoekers. Volgens de huidig geldende maatregelen is er helaas geen publiek welkom in de sporthal. Zie voor meer informatie onderstaand protocol.

Mensen zonder geldige CTB zal helaas de toegang moeten worden geweigerd. Helaas zullen we mensen die niet zijn gevaccineerd of niet negatief zijn getest de toegang moeten weigeren. We begrijpen dat deze maatregelen voor een enkeling vervelende (uitsluitende) gevolgen heeft, maar wij moeten en zullen de richtlijnen van onze regering volgen.

Bekijk hieronder welke richtlijnen voor jou van toepassing zijn en wijs ook anderen op deze richtlijnen.

Onderstaand protocol is gewijzigd per 23-11-2021.

Coronaprotocol VCH